Rreth Nesh

‘Toptani Shopping Center’, është qendra më e re tregtare në kryeqytet, destinacioni perfekt që nuk e keni ndeshur deri tani. Të gjitha bizneset të mbledhura në një vend të vetëm, brandet ndërkombëtare po ashtu – gjithçka që kërkoni të gjeni është brenda një magneti gjigant për fjalën e fundit të modës. Arkitektura moderne është konceptuar nga arkitekti i njohur Winy Mass, ndërkohë që projekti i zbatimit është modeluar dhe realizuar nga studio shqiptare me arkitekt lider Edi dhe Elton Comi. Me një sipërfaqe gjigante prej 60 000 m2, 8 kate retail dhe 4 kate parkim nëntokësor siguron për klientët pa dyshim, të gjitha shërbimet e nevojshme, në çdo ditës të javës. Qendra ka shërbimin më te fundit sa u përket bizneseve që do të ofrohen dhe aktiviteteve të ndryshme, shumëllojshmëri restorantesh dhe baresh, që ofrojnë maksimumin e komfortit për klientët. I pozicionuar ne nje nga kryqezimet me te rendesishem prane pedonales se qytetit dhe qendres historike te tij, prezanton arkitekturen me bashkekohore qe po zhvillohet ne kryeqytet. Qëllimi ynë është ta bëjmë “Toptani Shopping Center” destinacionin ideal për të prezantuar konsumatorin me markat me te mira ne vend.

Sipërfaqja totale e qendrës:

60 000 m2
8 kate dyqane
80 brande
4 kate parkim

ORARET E QENDRËS

  • E Hënë - E Diel

    09:00 - 21:00

    Parkim 24/7

NA GJENI

Adresa:

Rr. Abdi Toptani, 1001, Tiranë, Shqipëri

Zyra e Menaxhimit:

+ 355 4 4540999
Orari 09:00 - 17:00
E-mail: info@toptani.com.al

Për Promocione:

E-mail: marketing@toptani.com.al

Kërkesa për Qiramarrje:

E-mail: leasing@toptani.com.al