QIRAMARRJE

Toptani Shopping Center është një mundësi ideale per bizneset, investitorët dhe kompanitë e interesuara per retail, zyra dhe sherbime. Vendodhja perfekte e takimit te klienteve me kompanitë e biznesit!

Toptani eshtë një qendër e projektuar për qiramarrësit: Një hapësirë funksionale, pozicionuar mirë në çdo kat, me një trafik te larte të konsumatorëve. Ne jemi fleksibël në sigurimin e hapësirës ne pershtatje me nevojat specifike të markave të palëve të interesuara.

Jeni nje biznes i interesuar per qiramarrje? Kontaktoni në leasing@toptani.com.al.

ORARET E QENDRËS

  • E Hënë - E Diel

    09:00 - 22:00

    Parkim 24/7

NA GJENI

Adresa:

Rr. Abdi Toptani, 1001, Tiranë, Shqipëri

Zyra e Menaxhimit:

+ 355 4 4540999
Orari 09:00 - 17:00
E-mail: info@toptani.com.al

Për Promocione:

E-mail: marketing@toptani.com.al

Kërkesa për Qiramarrje:

E-mail: leasing@toptani.com.al