Data: 11/05/2024

Ora: 11:00

Kati: -1

Gatuajme sebashku biskotat e shijshme te tradites se Pashkeve. 

Thyejme vezen gjigande prej cokollate.

Argetohemi me maskoten gjingande Panda dhe Masha.  

Ju mirepresim!

Rregjistrohuni me email per te marre njoftime mbi eventin

Intuit Mailchimp