Kompania ITALGOLD eshte nje kompani Turke e cila operon ne tregun Turk qe nga viti 1980 dhe ka hapur filialin e saj ne Shqiperi ne 2011. 

Kompania eshte e fokusuar ne tregtimin e Floririt, Argjendit dhe gureve te çmuar Diamant. Kompania ITALGOLD ka nje bashkepunim me 25 shtete dhe ka filiale ne Poloni dhe Bullgari.Gjithashtu ne Turqi ka nje Showroom prej 2500 m2 dhe cdo vit merr pjese ne 20 Panaire te organizuar jashte dhe brenda vendit si nje pjesmarres potencial ne Tregtimin e Floririt.

Dyqani: Ital Gold

Kati: 5