Ges bar, I pozicionuar ne katin e 6 aty ku shijohet ushqimi dhe argetimi dhe ku te gjithe kalojne nje pjese te mire te kohes.

Ges bar orfon nje ambjent teper komod per vizitoret, duke sjelle sherbimin cilesor me nje staf te perkushtuar. Emblesira, kafe, lengje te fresketa dhe nje ambjent dedikuar pices se shijshme Ges kompleton me se miri fundjavat e familjareve te cilet duan gjithcka ne nje vend te vetem.

Dyqani: Gess Bar

Kati: 6