Iqos është një linjë e produkteve të duhanit me ngrohje dhe cigareve elektronike, e prodhuar nga Philip Morris International. Philip Morris ndërmori hapat e parë komercialë në fushën e duhanit me ngrohje në vitet 1990. 

IQOS u prezantua për herë të parë në nëntor 2014 në Japoni dhe Itali. Shumica e produkteve  janë pajisje që ngrohin duhanin pa e djegur atë. Iluma, një sistem i ri Iqos që përdor teknologjinë e ngrohjes me induksion, u lançua në Japoni në vitin 2021. IQOS vjen me një vision të qartë: të ofrojë një alternativë më të mirë për të gjithë duhanpirësit e rritu. Duke ofruar një ndryshim modern në mënyrën klasike të të konsumuarit të duhanit, IQOS është në krye të shkencës për të ndihmuar që ndryshimi i vërtetë të bëhet realitet.

Dyqani: Iqos

Kati: 0