NË ZEMËR TË TIRANËS

Toptani Center, një qendër kryesore multifunksionale e vendosur në zemrën e gjallë të qytetit. Duke u përpjekur për të përmbushur kërkesat e investitorëve dhe kompanive të ndryshme, hapësira jonë e gjerë prej 60,000 m2, ofron 8 kate tregtare, me 4 nivele parkim nën tokë, duke siguruar kënaqësinë dhe sigurinë për të gjithë klientët. Në një vendosje kryesore pranë një kryqëzimi vendimtar pranë rrugëve kryesore të qytetit dhe qendrës historike, qendra jonë përfaqëson një shembull të mahnitshëm të arkitekturës bashkëkohore që po riformon qytetin. Zgjedhja e kujdesshme e markave dhe ofertave të veçanta bën që vizitorët të permbushin të gjithë nevojat e tyre në një ambient tërheqës. Pozicionuar vetëm disa minuta larg nga pikat më ikonike të Tiranës, si Sheshi Skënderbej, Piramida, Blloku, Liqeni Artificial dhe Katedralja Katolike, Qendra Toptani është një pikë referimi e modernitetit që tërheq jo vetëm banorët vendas, por edhe vizitorët ndërkombëtarë. Përjetoni kulmin e sofistikimit urban, ku komoditeti dhe luksi takohen kaq lehtë, vetëm në Toptani Center.

Vizioni

Qendra Toptani shkon përtej infrastrukturës së thjeshtë. Ajo përfaqëson kulmin e modernitetit, duke ofruar një oaz të kuruar për markat e përparuara, shërbimet e jashtëzakonshme dhe argëtimin mbresëlënës, të gjitha të bashkuara nën një çati të mahnitshme. Ambicia jonë e pandalshme është të forcojmë Qendrën Toptani si destinacionin përfundimtar, një oaz ku çdo vizitor zbulon një botë të pa krahasuar të përvojave dhe sofistikimit.

Misioni

Në Qendrën Toptani, misioni ynë të tejkalojme pritshmëritë si te klientëve po ashtu edhe të  bizneseve . Përmes inovacionit dhe adaptimit të vazhdueshëm, ne sigurojmë që ofertat tona rezonojnë me dëshirat e zhvilluara të komunitetit tonë. Vendosur në qendrën e Tiranës, Qendra Toptani shërben si një flamur i mundësive për investitorët dhe kompanitë që kërkojnë të përparojnë në botën e tregtisë, hapësirave për zyra dhe argëtimit.

Qëllimi

Angazhimi ynë i palëkundur për përsosmërinë operacionale në të gjitha fushat vendos një standart që ruhet vazhdimisht, duke nxitur kërkimin tonë për cilësi, efikasitet dhe inovacion në çdo aspekt të operacioneve tona. Ky përkushtim i palëkundur përshkon kulturën tonë organizative, duke rrënjosur një etikë të përbashkët përsosmërie dhe inovacioni, përmirësim të vazhdueshëm, duke siguruar që ne jo vetëm të përmbushim, por edhe të tejkalojmë pritshmëritë dhe duke ofruar vlerë të shtuar për palët tona të interesit.

Vendndodhja

Pozicioni strategjik i Qendrës Toptani ju vendos në qendër të gjallërisë së Tiranës. Qendra është shumë pranë me institucionet kryesore administrative, kulturore dhe financiare të qytetit.

Gjithashtu, aksesibiliteti pa probleme nëpërmjet të gjitha rrugevë të transportit urban dhe jo vetëm siguron një udhëtim të lehtësuar drejt qendrës Toptani për të gjithë vizitorët qofshin ata afër apo larg.

ZONA
E PARE:

10 min Distancë në Këmbë
3 min Distancë në Makine
5 min Distancë në Transport Publik

Nr. I Banorëve: 15 000
Nr. I Familjeve: 4 000

ZONA
E DYTE:

15 min Distancë në Këmbë
5 min Distancë në Makine
10 min Distancë në Transport Publik

Nr. I Banorëve: 110 000
Nr. I Familjeve: 30 000

ZONA
E TRETE:

15 min Distancë në Makine

Nr. I Banorëve: 400 000
Nr. I Familjeve: 100 000