Egjeu,  merret me tregetimin e tekstileve te ndryshme kryesisht ato te hotelerise. Egjeu sjell ne tregun shqiptare tekstile per cdo ambjent te shtepis tuaj. 

Krijoni ambjente komode me produkte cilesore dhe plot stil. Prefeksioni lind nga copat te ngjyrosura nga bojra antialergjike. Ideale per dhoma gjumi hotele salon Kuzhine etj

Dyqani: Egjeu

Kati: 4