Optika 1 u themelua në vitin 2008, si një biznes familjar nga një mjek oftalmolog, Prof. Asc. Amarildo Belshi MD.PhD dhe bashkëshortja e tij Msc. Griseida Belshi e diplomuar në Financë e Marketing.

Si një kompani lider në fushën e optikës në Shqipëri, qëllimi ynë është të ofrojmë kujdes premium për shikimin, ekspertizën më të mirë mjekësore dhe t’i japim secilit klient eksperiencën më të këndshme dhe unike në shërbim. 

Me të njëjtën filozofi të bazuar në tre parime kryesore: standarde të larta shërbimi, përdorimi i teknologjisë më të fundit dhe produkte cilësore të kujdesit të klientit, solli krijimin e partneritetit ekskluziv për Shqipërinë dhe Kosovën me kompaninë lider botërore ZEISS. 

Së bashku me ZEISS, ne nuk shesim vetëm syze por jemi dedikuar tërësisht t’ju ofrojmë një vizion më të mire klientëve tanë. Pavarësisht se çfarë diagnoze në shikim kanë klientët, ne do t’ju sugjerojmë zgjidhjet e duhura për nevojat e tyre. 

Duke ofruar mijëra modele nga më shumë se 50 marka të njohura ndërkombëtare, secili klient ka mundësinë të zgjedhë një gamë të gjerë syzesh që i përshtaten çdo stili dhe buxheti. Nga markat më të njohura deri tek ato më premium, të gjithë mund të gjejnë atë që i përshtatet vërtet nevojave të tyre. 

Cilësia dhe origjinaliteti i produkteve:   Optika 1 tashmë ka ndërtuar emrin e saj në tregun shqiptar si zgjidhja e parë për klientët për produkte origjinale dhe kujdesin e specializuar mjekësor. Ne jemi të fokusuar në përmirësimin e shikimit të klientit duke siguruar cilësinë më të lartë në të gjitha produktet tona dhe gjithashtu duke u përkushtuar tërësisht klientëve tanë. 

Optika 1 bashkëpunon me markat më të njohura në të gjithë botën si Cartier, Chopard, Linda Farrow, Anna Karin Karlsson, Celine, Gucci, Fendi, Cazal, Max Mara, Tom Ford, Vogue, Porsche Design, Versace, Armani, Hugo Boss, Ray Ban, Vogue, D&G, GUESS, Prada etj.

Dyqani: Optika 1 / Zeiss

Kati: 0