MATE Jewellery është një mjeshtër i kombinimit të elegancës klasike të bizhuterive me dizajnet më të fundit të kohes. Marka dhe kultura jonë udhëhiqen nga një përkushtim ndaj cilësisë dhe ne krenohemi që u ofrojmë klientëve tanë vetëm më të mirën.

Kontakt

  • mate.argjendari@gmail.com
  • +355692099550
  • www.mateargjendari.al
  • mate_argjendari

Qoftë një unazë fejese e punuar në mënyrë të shkëlqyeshme ose një unazë martese e dizajnuar në mënyrë perfekte, shërbimi i personalizuar që ne ofrojmë si në showroom-in tonë në Toptani Shopping Center ashtu edhe në mënyrë virtuale; na bën të përpiqemi të tejkalojmë pritjet e klientëve tanë.

Lidhja e dashurisë së MATE me bizhuteritë filloi që në moshë të re, e ndikuar nga historia e pasur e familjes së tij në industri. Pasioni i tij për të krijuar pjesë të bukura e bën që të drejtojë çdo dizajn dhe gjithmonë të zgjedhë me dorë çdo diamant që përdoret në bizhuteritë tona për të siguruar që klientët tanë të marrin vetëm cilësinë më të lartë. Pjesët tona janë vërtet të përjetshme dhe të dizajnuara për t'u çmuar nëpër breza.

Në MATE Jewellery, ne besojmë se luksi duhet të jetë i arritshëm. Me angazhimin tonë për cilësinë dhe shërbimin e personalizuar, ne jemi të sigurt se klientët tanë do të kënaqen me përvojën e tyre dhe bizhuteritë e përjetshme që marrin në shtëpi.

Dyqani: Mate

Kati: 2