Toptani Center

Vendndodhja perfekte e takimit të klientëve me bizneset!​

Toptani Center është një mundësi ideale per bizneset, investitorët dhe kompanitë e interesuara per retail, zyra dhe shërbime. Vendndodhja perfekte e takimit të klientëve me bizneset!

Toptani Center eshtë një qendër e projektuar për qiramarrësit: Një hapësirë funksionale, pozicionuar mirë në çdo kat, me një trafik të lartë të vizitorëve. Ne jemi fleksibël në sigurimin e hapësirës në përshtatje me nevojat specifike të markave të palëve të interesuara.

Formular Kerkese per Qira

Informacion mbi kerkuesin
Informacion mbi produktin/marken/brandin
Kerkesat

Kontakte

  • + 355 4 4540999
  • leasing@toptani.com.al

Reklamo në Toptani Center

E gjithë vëmendja
tek Marka juaj!

Biznesi im në një tjetër nivel…

+ 355 69 70 73 783                   sales@toptani.com.al

Më shumë impakt me më pak shpenzime.

Audiencë gjithëpërfshirëse

Toptani vizitohet nga të gjithë grupmoshat dhe profesionet

Trafik i lartë vizitorësh

Më shumë se 150.000 vizitorë në javë, zgjedhin Toptani

Koha e shpenzuar

Vizitorët shpenzojnë mesatarisht 150 minuta në Toptani

FAKTE & AUDIENCE

"Si një nga destinacionet më të rëndësishme në Shqipëri, e vendosur në zemër të qytetit, Toptani Center krenohet me hapësira të zgjeruara ideale për një gamë të ndryshme të mundësive për reklamim biznesi. Katalogu ynë i gjerë për hapësirat reklamuese ofron të gjitha detajet themelore, duke ju fuqizuar të vizualizoni se si biznesi juaj ose fushata juaj e marketingut mund të tejkalojë pritshmëritë dhe të ketë një impakt të ndjeshëm."

KATALOGU I HAPESIRAVE REKLAMUESE

Per me shume informacion ju lutem na kontaktoni :

+ 355 69 70 73 783

sales@toptani.com.al

REKLAMO NE TOPTANI CENTER

Ne jemi mese te lumtur t’ju ofrojme te arrini audiencen tuaj nepermjet hapesirave te shumta qe disponojme. Kategorite e sherbimeve dhe produkteve qe gjenden ne Toptani Center jane te ndryshme. Keshtu do te arrini Target grupin tuaj te synuar si Femije, adoleshente, te rritur apo turistet e huaj, ne menyren me optimale dhe efikase. 

Rreth 9.000.000 vizitore ne vitin 2023, kane vizituar qendren Toptani Center duke perfshire te gjithe target grupet.  Nje pjese e konsiderueshme e tyre jane dhe turiste te huaj. Koha mesatare e shpenzuar nga nje visitor ne qender eshte 150 minuta. Shifra keto te cilat e bejne kete vend shume te rendesishem dhe nder me kryesoret per te promovuar biznesin tuaj ne hapesirat reklamuese  qe disponojme. Kjo ben qe reklama e biznesit apo brandit tuaj te kete vizibilitetin dhe vemendjen e merituar. 

Zbulo më shumë