E themeluar nga tre partnerë me origjinë franceze në vitin 1988, LC Waikiki filloi jetën e saj tregtare si një markë me shumicë. 

E themeluar dhe e regjistruar në Paris, LC Waikiki tërhoqi vëmendjen me modelet e saj të bluzave dhe xhupave në radhë të parë. Me ndarjen në kohë të dy partnerëve themelues të markës, LC Waikiki iu kalua George Amouyal si aksioner i vetëm. Tema Tekstil, e cila është e lidhur me Taha Group dhe është prodhuese si dhe licencuese e LC Waikiki në Turqi, bleu të drejtat mbarëbotërore të markës LC Waikiki në 1997. Që nga viti 2000 LC Waikiki e ka bërë veten një markë të shquar të shitjes me pakicë duke hapur vetëm dyqanet e veta. Projekti është përshpejtuar, duke i mundësuar LC Waikiki të sjellë koleksionet e saj te klientët e saj përmes një zinxhiri modern, numri i të cilit rritet dita ditës.

Dyqani: LC Waikiki

Kati: 1