BUZZ është destinacioni kryesor për të gjithë adhuruesit e atleteve dhe një “SNEAKER STATION” unik në Shqipëri. Pamja që e dallon këtë dyqan dhe prezantimi origjinal i produkteve, i cili do të mahniste edhe adhuruesit më të mëdhenj të kulturës sportive, janë tiparet kryesore të dyqanit BUZZ në Toptani.

Kontakt

  • toptani@buzzsneakers.al
  • +35544511222

Modelet të fundit të brand-eve më me famë botërore si: Nike, Jordan, adidas, The North Face, New Balance, Russell etj, e bëjnë atë që ofrohet edhe më tërheqëse, ndërsa stafi miqësorë janë aty për t’ju ndihmuar të gjeni shpejt dhe lehtësisht atletet ideale që mund t’i përshtaten më së miri stilit tuaj. BUZZ është një vend që ju pret të bëni “shopping” si në asnjë vend tjetër. Në momentin që hyni në këtë dyqan do të shijoni atmosferën rinore dhe do të provoni sharmin e stilit të jetës urbane. Dallon dhe veçohet me risitë e vazhdueshme që shënojnë jo vetëm mjedisin lokal, por edhe mjedisin global në çdo sezon. Midis tyre, dallohen koleksionet e zgjedhura me kujdes, si dhe një mënyrë inovative për prezantimin e produkteve. Misioni i BUZZ është të promovojë një kulturë të re të veshjeve të përditshmërisë dhe stilit sportiv, përmes një prezantimi modern, të ndryshëm dhe origjinal.

Dyqani: Buzz

Kati: 2