‘’Yves Rocher është krijuesi i kozmetikës bimore që prej vitit 1959 dhe sot është nr 1 i kozmetikës në France me 600 dyqane dhe prezent në 88 shtete të botës me produkte me përbërje bimore që respektojnë lëkurën dhe planetin njëkohësisht. Produktet tona janë të fokusuara në kujdesin i fytyrës, trupit, flokëve, si dhe makijazhe dhe parfume ‘’

Kontakt

  • info@yvesrocher.al
  • +355 67 40 46 271
  • yvesrocher.al
  • Yves Rocher Albania
  • @yvesrocheralbania

Dyqani: Yves Rocher

Kati: 0