Duke u mbështetur në suksesin e kompanisë së tyre të parë të specializuar në artikuj ëkure dhe këpucë, Raffaella Condursi dhe Giacomo Ronzoni krijuan markën Tosca Blu në 1998 me një linjë çantash, këpucësh, rripash dhe artikujsh të vegjël lëkure. Tosca Blu është kthyer në një markë dinamike që pasqyron plotësisht filozofinë e kompanisë.

  • +355688089133

Dyqani: Tosca Blu

Kati: 1