A|X Armani Exchange u lançua në vitin 1991 në SHBA, ajo tregtonte me pakicë produkte të modës dhe stilit të jetesës dhe është e njohur për fushatat e saj reklamuese herë pas here provokuese. Frymëzuar nga kultura street-chic dhe muzika, ajo synohet si marka më e aksesueshme Armani.

Kontakt

  • +355696055300
  • Fax-044540917

Produktet A|X Armani Exchange janë të disponueshme ekskluzivisht në 270 dyqane në 31 vende dhe në faqen e internetit të markës. Linja ishte një pioniere në komunikimin online dhe shitjen me pakicë, duke hapur faqen e saj armaniexchange.com në 1995 dhe duke shtuar shitjet online në 1997.

Për të përshpejtuar zhvillimin e linjës së sapolindur, Giorgio Armani bashkë-themeloi kompaninë e sipërmarrjes së përbashkët Presidio Holdings Ltd në 2005 së bashku me Como Holdings, kompania në pronësi të manjatit Singaporian Ong Beng Seng që, që nga viti 1994, ka mbajtur licencën e prodhimit dhe shpërndarjes për A/X Armani Exchange në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Amerikën Qendrore dhe Jugore dhe Azi-Paqësor. Deri në vitin 2006, A|X

Armani Exchange nisi një linjë syze dielli me licencë me Safilo.

Dyqani: Armani Exchange

Kati: 1