Well eshte nje rrjet drugtore i themeluar ne maj te vitit 2017 me piken e tij te pare ne Toptani Center. Sot Well numeron 10 dyqane ku 6 prej tyre ndodhen ne Tirane dhe kater ne rrethe perkatesisht 1 Durres, 1 Elbasan, 1 Korce dhe 1 ne Fier. 

Ne Well do te gjeni rreth 10 mije artikuj te ndryshem te ndare ne keto kategori:

• Kozmetike ( Brandet me te njohura te Make up: L’Oreal, Maybelline, GOSH, Essence,       Catrice si dhe gjithe gamen e aksesoreve)

• Kujdesi per Floket ( Shampo, Maska, Stilues, Bojra dhe Aksesore)

• Kujdesi per Fytyren ( Krem, Serum, Maska, Micellar, Scrub)

• Kujdesi per Trupin (Shampo, Scrub, Krem, Vaj)

• Kujdesi per Shtepi ( Detergjente dhe aksesore te ndryshem per pastrim)

• Kujdesi per Bebe ( Pelena, Ushqime, Aksesore dhe gama e plote e kujdesit personal per Bebet)

• Kujdesi per Kafshet ( Ushqime, Aksesore dhe gama e plote e kujdesit per kafshet)

Dyqani: Well

Kati: -1

Pse duhet te zgjidhni Well?

Cmimi me te mire ne treg

Sjellim katalogun e ofertave cdo 2 jave

Cilesi ne sherbim & informim

Per Well objektivi kryesor është rritja e cilësisë së shërbimeve dhe përgjigjja me efikasitet ndaj kërkesave të klientëve.

Duke pasur parasysh rritjen e shpejtë të kompanisë, sfida e saj kryesore është të menaxhojë rritjen në mënyrë efektive me te njejtin standart cilesie dhe sherbimi.

Well u krijua nga pasioni, prandaj shërbimi i mirë dhe i personalizuar ndaj klientit është gjithmonë në mendje.