Adidas, marka më e fuqishme sportive në botë, me mbi 1200 ‘brand stores' dhe prezente në mijëra dyqane multibrand në të gjithë botën, prej disa vitesh është prezente edhe në qendrën tregtare Toptani, ku së fundmi ka ardhur me një koncept të ri, 'Stadium 2.0'.

  • +355688072000

E përfaqësuar në tregun shqiptar nga kompania e mirënjohur ‘Balkan Sport’, adidas sjell për konsumatorët, trendet dhe teknologjitë më të fundit nga bota e veshjeve sportive. Kategoritë e veshjeve që do të gjeni në adidas janë: Running, Training, Athletic dhe Lifestyle. 

Çdo ditë adidas punon me një mision të qartë, të ofrojë produktet më cilësore si dhe shërbimin më ekselent ndaj klientëve. Produktet adidas vishen nga ikona të sportit dhe artit dhe thyejnë rekorde, bëhen trend dhe bëjnë histori në të gjithë botën.

adidas | Impossible is Nothing

Dyqani: Adidas

Kati: 2