Intersport, rrjeti më i madh i dyqaneve multibrand sportiv, me mbi 6000 dyqane në të gjithë botën, i përfaqësuar në tregun shqiptar nga kompania e mirënjohur ‘Balkan Sport’, mban pozicionin lider në tregtimin e produkteve sportive edhe në Shqipëri. 

  • +355688072000

Disa prej markave që do të gjeni në dyqan janë: adidas, NIKE, Puma, New Balance, Asics, Mares, Head, Mckinley, Arena, Speedo, Energetics, Firefly, Icepeak dhe shumë të tjera. 

INTERSPORT ofron një gamë të gjerë produktesh për sporte të ndryshme si: vrap, futboll, basketboll, tenis, not, zhytje, fitness, palestër, sporte malore, ski apo sporte urbane. 

Cilido qoftë sporti juaj i preferuar apo niveli juaj i praktikës, nëse kërkoni teknologjinë dhe tendencat e fundit, ndërthurur me komoditetin dhe cilësinë maksimale, markat e INTERSPORT kujdesen të përmbushin gjithë pritshmëritë tuaja.

INTERSPORT | The Heart of Sport

Dyqani: Intersport

Kati: 2