ZLAZA KU ARTI BËHET AROMË

Kontakt

  • support@arteg.al
  • +355 69 20 27 579

Udhëtimi ynë filloi me një epifani të thjeshtë, se bota e parfumerisë është një kanavacë e bardhë që pret të shndërrohet në kryevepra. Përfshirë këtu artin e së bukurës, poezinë, ndjenjat dinamike, letërsinë. Zlaza nuk është thjesht një parfum, është një testament i përzierjes harmonike të artit dhe aromës. Me çdo sperkatje, ju përqafoni bukurinë e punimeve me dorë, joshjen e artit dhe fuqinë e aromës për të prekur shpirtin tuaj. Pra, Zlaza je TI, me të gjitha ëndrrat, kujtimet, me shpirtin tënd të pastër dhe artin unik.

Dyqani: Zlaza

Kati: 1