Tao Tao

E thene ndryshe Fabrika e Qejfit,me lojera dhe momente per t'u mbajtur mend.

Nje hapesire e ndertuar me ngjyra, e dizenjuar per te angazhuar femijet ne aktivitete fizike dhe lojera te ndryshme.

Kendi i vetem ne Shqiperi i cili permban lojerat elektronike me zbavitese dhe VR per te gjitha grupmoshat.

Dyqani: Tao Tao

Kati: 6