Krijime autentike me dizajne të larmishme që magjepsin fëmijë dhe të rritur, me aksesorë fashion dhe zbavitës, janë gama e produkteve të një cilësie të lartë që sugjeron marka koreane Ximi Vogue.

Kontakt

  • +355 69 56 93 690

Ximi Vogue ofron produkte të modës së shpejtë në kategori të tilla si: bukuria, moda, dekorimi i shtëpisë dhe stili i jetesës. Cilësia është tipari kryesor, por ajo që e bën akoma më të veçantë është freskia e dizajnit të produkteve, e cila pasurohet vazhdimisht nga diversiteti artistik dhe kulturor, duke e bërë shumë shpejt më popullore dhe të dashur për blerësit në çdo vend ku janë hapur rrjetet e dyqaneve Ximi Vogue. Përpos stilit, ajo që e karakterizon janë thjeshtësia dhe prakticiteti i produkteve të cilat kthehen shumë shpejt në një dashuri pa kushte për çdo klient.E konsideruar si një markë ndërkombëtare e modës së shpejtë, Ximi Vogue operon në të gjithë botën, me një staf prej mbi 10 mijë punonjës, dedikuar krijimeve të produkteve me stil. Marka e njohur koreane nisi aktivitetin në tregjet globale zyrtarisht në 2015 dhe dy vite më pas u krijua selia e saj në Guangzhou, prej nga biznesi operon në të gjitha tregjet botërore, madje edhe në Shqipëri. Yiwu është një tjetër seli e Ximi Vogue, me një logjistikë të madhe magazinë që mbulon një sipërfaqe prej 50.000 metrash katrorë, ku gjenden miliona artikuj me kosto të ulët, por me një cilësi të lartë. Pas një përvoje mbi 10 vjeçare dhe me mbi 1000 furnitorë, Ximi Vogue ka mbi 10 vjet përvojë ekskluziviteti, duke zotëruar tregjet nga Kina, Japonia, Koreja dhe e gjitha bota, madje edhe në Shqipëri. Gama e pafundme e produkteve e bën unike!Rreth 800 produkte përditësohen çdo muaj, duke rritur vëmendjen e blerësve, të cilët kanë mundësi që të blejnë në mbi 1700 dyqane globale në zonat e njohura të biznesit, aktualisht edhe në Tiranë, në qendrën tregtare Toptani, kati 3-të. I konsideruar si rrjeti më i mirë i dyqaneve të modës së shpejtë në botë, Ximi Vogue është rritur duke i dhuruar lumturi klientëve të saj kudo nëpër botë, por edhe duke i surprizuar me produkte të pafundme të cilat përshtaten për çdo grupmoshë. Sepse vetë misioni i Ximi Vogue është i qartë, të jetë marka më e mirë e modës së shpejtë në botë, duke u mbështetur në parime bazë si: ndershmëria, uniteti, inovacioni, efikasiteti, përgjegjësia, mirënjohja dhe altruizmi, të cilat e kanë bërë të rritet dhe zhvillohet kudo nëpër botë në mënyrë galopante.

Dyqani: Ximi Vogue

Kati: 3