Për më shumë se 20 vite, Gjigandi Italian i veshjeve Yamamay, është bërë një lider në treg.

Kontakt

  • marketing@stargroup.al
  • 069 455 2887

Gjithmonë duke u fokusuar në mirëqenien e klientëve tanë përmes krijimit të produkteve të qëndrueshme dhe cilësore. Ne dizenjojmë dhe prodhojme rroba, të brendshme dhe kostume banjoje për burra, gra dhe fëmije.

Dyqani: Yamamay

Kati: 0