Një nga dyqanet më prestigjoze të bizhuterive në rajon, I përqëndruar rreth brandeve italiane më fine të floririt e diamantit. Ofron një gamë të bukur produktesh ekskluzive, që nuk gjenden askund tjetër në treg. 

Kontakt

  • info@esteljewelry.com

Brandet që do të gjeni në Estel Jewelry janë të specializuara në floririn 18K, gurët e cmuar dhe diamante. Etosi jonë është të mbulojmë tregun me bizhuteri luksi në cilësi premium, copëza që zgjasin për gjithë jetën. Estel Jewelry, dyqani perfekt për fanatikët e bizhuterive. 

Dyqani: Estel Jewellery

Kati: 0