Tissot prodhon ora që nga viti 1853 dhe ruajnë thesare në arkiva. Nëse zotëroni një orë koleksioni Tissot, ata mund t'ju tregojnë historinë e orës suaj. 

Konsumatorët nga e gjithë bota do të njohin menjëherë identitetin e pagabueshëm të prodhuesit zviceran të orëve. Në vitet 1940 dhe 1950, përmes gamës së saj të gjerë të modeleve për të gjitha shijet, moshat dhe rastet (për sport, për punë ose perfekte për mbrëmje), marka i foli veçanërisht "gruas së sotme". Për më tepër, gjithmonë në kërkim të tendencave më të reja, Tissot punoi ngushtë me stilistë ndërkombëtarë – si Pekka Piekäinen, i cili krijoi orën Tissot Design.

Dyqani: Tissot

Kati: 0