KFC është një zinxhir amerikan i restoranteve të ushqimit të shpejtë me seli në Louisville, Kentucky, i specializuar në pulën e skuqur. 

Kontakt

  • info@kfc.com.al
  • +355 69 505 5555

Është zinxhiri i dytë më i madh i restoranteve në botë (siç matet nga shitjet) pas McDonald's, me 22,621 vendndodhje globalisht në 150 vende që nga dhjetori 2019. Zinxhiri është një degë e Yum! Brands, një kompani restorantesh që zotëron gjithashtu zinxhirët Pizza Hut dhe Taco Bell.

Dyqani: Kfc

Kati: 6