Lush eshte kompania Britanike krijuese e produkteve pionere te bukurise, te njohura  per flagrancat e vecanta dhe perberesit e fresket organik si frutat & Perimet. Lush eshte themeluar prej 1995 nga trikologu Mark Costantine, Mo Costantine, Andrew Gerrie, Liz Weir, Rowena Bird, Helen Ambrosen dhe Paul Greeves

Kontakt

  • customer.service@lush.al
  • 00355672011273

Aktualisht Lush numeron990 dyqane ne 53 shtete te Botes. Kompania ka luftuar ye drejtat e kafsheve ne bote dhe ka kontribuar ne krijimin dhe vendosjen e ligjit per te drejtat e kafsheve ne bote duke ndaluar testim e produkteve tek Kafshet. LUSH prezantohet në tregun shqiptar me mbi 300 produkte kozmetike! Gjithë gama e tyre prodhohet në mënyrë etike, tërësisht me dorë, me 60% të produkteve të shitura pa paketim. 100% të tyre janë të certifikuara si vegjetariane e 92% si vegane. Ajo që e dallon LUSH nga kompanitë e tjera kozmetike është freskia e produkteve dhe përbërësve të tyre tërësisht natyralë të cilësisë më të lartë, të cilët kanë efekt shumë herë më ushqyes për lëkurën e flokët falë vetive të tyre ende aktive, vitaminave, mineraleve dhe enzimave që sjellin përfitime të mrekullueshme.Dyqani Lush ofron një shërbim unik falë demonstrimeve të produkteve për ta bërë përvojën LUSH të prekshme që në çastin e parë.

Dyqani i Lush është ndarë në disa zona që i kushtohen kategorive të ndryshme të produkteve. Përveç murit të bombave ikonë të banjës, sektorit të parfumeve dhe produkteve të lëkurës, do të ketë edhe një zonë këshillimi dhe hapësirë ku klientët të mund të paketojnë dhuratat e bëra prej tyre.

Dyqani: LUSH

Kati: 0