Sergio Paganelli eshte nje brand i krijuar ne vitin 1983. Qellimi i tij ka qene te sillte per konsumatoret dhe per personat e pasionuar produkte Hand Made

Kontakt

  • Sergiopaganelli1@gmail.com
  • 0682001194/0682001183

Ne Shqiperi Sergio Paganelli eshte futur ne vitin 2009.

Ka nje game te gjere produktesh ku karakterizohet nga stilet e kepuceve& cantave unike dhe cilesi qe kap standartet europiane!

Per produktet e femijeve eshte kompania e mirenjohur Vicco e cila ka thyer rekorde mbi 200 dyqane ne europe duke arritur deri ne Canada.

Te gjitha produktet e femijve jane ortopedike!

Dyqani: Sergio Paganelli

Kati: 4