Preciosa që prej vitit 2005 është në shërbim të klienteve për të sjellë më të mirën për ta, koleksionet e fundit të brandeve më të njohura ndërkombëtare të orave dhe bizhuterive si : Bulova, Liu Jo, Roamer, Pierre Lannier, Rodania etj.. Preciosa e çmuar si koha!

Kontakt

  • 068 39 44 808

Dyqani: Preciosa

Kati: 0