U.S. POLO ASSN. marka u krijua në 1981 nga dëshira për të pasur një markë veshjesh që pasqyronte vërtet frymën e sportit të polos dhe ndihmoi në mbështetjen e aktiviteteve të Shoqatës së Polo të Shteteve të Bashkuara (USPA). 

  • 04 226 0225

Megjithatë, rrënjët e tyre në këtë sport datojnë që nga viti 1890, kur u themelua USPA. Gjatë 20 viteve të fundit, marka është rritur nga 12 të licencuar në mbi 70 partnerë licencues në mbarë botën. Nisja fillestare e U.S. POLO ASSN. markë ishte në Shtetet e Bashkuara, por shpejt u përhap në Meksikë, Amerikën Qendrore dhe Jugore. Tregu ndërkombëtar u zhvillua menjëherë më pas, fillimisht në Japoni, Kinë, Tajvan, pastaj në Evropë, Lindjen e Mesme dhe Indi.

Dyqani: US Polo

Kati: 0