Vishuni me një stil origjinal, luaj me tendencat. 

Një filozofi, shije dhe prodhime italiane dedikuar meshkujve te vëmendshëm ndaj evolucionit të modës. Një veshje thelbësore që flet për elegancën, cilësinë dhe mjeshtërinë italiane. Luca Bertelli.

Dyqani: Luca Bertelli

Kati: 2