I njohur në mbarë botën falë hartës ikonike Geo, Alviero Martini 1A Classe është një nga markat kryesore në sektorin e aksesorëve që shpreh stilin e pagabueshëm italian. 

Kontakt

  • On Demand +355 69 709 2849

Sot marka është e pranishme në kategori të shumta produktesh: produkte lëkure të nivelit të lartë, propozime udhëtimi, këpucë dhe aksesorë tekstili, si dhe koleksione veshjesh për burra, gra dhe fëmijë. Koleksionet e ndryshme, të frymëzuara nga udhëtimet urbane, janë vizatuar dhe dizajnuar me dorë në Itali dhe rruga stilistike po evoluon vazhdimisht. Çdo produkt i prodhuar është sinteza perfekte e origjinalitetit krijues, përsosmërisë së mjeshtërisë. Pëlhura jonë Geo Classic vjen nga mjeshtëri unike dhe e paimitueshme; harta ikonike vizatohet dhe ngjyroset me mjeshtëri duke riprodhuar pergamenën e hartave të lashta gjeografike. Koleksionet tona bëhen çdo ditë, emblema e një stili të përjetshëm, modele të patëmetë të bukurisë së jashtëzakonshme.

Dyqani: Alviero Martini 1A Classe

Kati: 0