EA7 lindi në 2004 nga një intuitë e Giorgio Armani, i cili vendosi të krijojë një linjë me një konotacion të fortë sportiv.

Një propozim që feston botën e sportit dhe vlerat e tij, si përkushtimi, sakrifica dhe puna në grup, të paraqitur grafikisht me numrin '7'. Tashme brandi i mirenjohur vjen ne Toptani Center me koleksionin e veshjeve per meshkuj dhe femra. 

Dyqani: EA Luxury Italian Brand

Kati: 2