Ne, Shtëpia Ideale kemi sjellë firmat më të mira europiane për të dhënë komfortin dhe kënaqësinë, për arredimin e shtëpisë dhe biznesit tuaj..

Ne i sjellim shtëpisë tuaj, stil dhe ngrohtësi!Zbuloni artin e komoditetit tek Shtëpia Ideale…

Kontakt

  • +355 69 255 4444

Sprint Distribution që prej vitit 2010 ka krijuar markën tashmë të mirënjohur Shtëpia Ideale ku prioritet ka zgjerimin e gamës së produkteve duke sjellë markat më të njohura të textilit për ambiente familjare dhe profesionale si Kuverta, Jorgane, Batanije Çarcafë, Jastëk gjumi dhe dekorativ, Peshqirë, Robdishanë, Tapetë, Orë, dhe shumë produkte të tjera të cilat janë të një cilësie të lartë dhe me çmime konkuruese në tregun Shqiptar dhe më gjerë, të importuara nga firmat më të njohura Europiane.

 Sprint distribution dhe Shtëpia Ideale operojnë në gjithë Shqipërinë tashmë edhe ONLINE duke qënë kështu edhe më afër klienteve dhe nevojave të tregut, dhe si i tillë arrijnë të shquhet si marka presitigjoze në tregun Shqiptar dhe më tej. Këto kompani e mbështesin ecurinë e tyre pozitive në partneritetin e disa prej kompanive më të njohura Spanjolle, Italiane, Greke, Belge, Gjermane, Franceze, etj. Me seriozitetin që e karakterizon, shumëllojshërinë dhe garancinë e produkteve që tregtojnë, kompania Sprint Distribution dhe Shtëpia Ideale synojnë cilësi dhe besueshmëri.

Dyqani: Shtepia Ideale

Kati: 4