Biote është një markë nderkombëtare . Me 12 vjet eksperiencë, Biote fokusohet në shitjen e dyshekëve me cilësi të lartë, duke ofruar modele të ndryshme konkurruese në tregun shqiptar.

Kontakt

  • +355 682064647

Përqendrimi kryesor është në cilësi dhe çmime të favorshme, duke bërë produktet të aksesueshme për një gamë të gjërë konsumatorësh.Biote vlerëson kënaqësinë e klientit dhe ka fituar besimin e tyre. Përmes ofrimit të shërbimit të shkëlqyeshëm dhe zgjidhjeve efikase, Biote siguron një përvojë të paharrueshme për klientët e saj.   Përveç dyshekëve, kompania ofron një gamë të gjërë aksesori gjumi, duke përfshirë jastekë, jorganë, carcafe, dhe produkte të tjera për një gjumë cilësor dhe relaksues.

Në një treg të ndryshuar, Biote vazhdon të jetë një lider, duke përmirësuar vazhdimisht cilësinë dhe shtrirjen e ofertës së saj.

Dyqani: Biote

Kati: 4