Digicom  është një kompani inovatore, me suport 24 orë/7 për të ofruar shërbimin dhe rrjetin më të mirë!

Kontakt

  • E Hënë - E Diel 09:00 - 21:00
  • 04 560 0110
  • Rr. Abdi Toptani, 1001, Tiranë, Shqipëri

Prej vitit 2014, Digicom ka investuar për një rrjet të qëndrueshëm me teknologjinë e së ardhmes. E nisi këtë rrugëtim duke sjellë për herë të parë në Shqipëri, një rrjet tërësisht dhe vetëm me Fibër Optike. Sot vazhdon të jetë një hap përpara, duke ofruar shërbime inovatore e të personalizuara për mbi 30,000 klientë, të cilët përjetojnë një realitet të ri me shpejtësinë 2.5 Giga dhe teknologjinë Wi-Fi 6.

Dyqani: Digicom

Kati: 0