Rogers eshte nje dyqan multibrand I themeluar ne vitin 2011. Ai gjendet ne qendren tregetare City Park dhe Toptani Shopping Center. 

Rogers Multibrand ofron koleksionet me te reja te 11 brandeve te ndryshme sic jane: Tommy Jeans, Calvin Klein Jeans, Gas Jeans, Pepe Jeans, Vero Moda, Only, Selected Homme/Femme, Jack&Jones, JJXX, Pieces. Rogers ka qene I dedikuar, tashme prej nje decade, per te sjelle tendencat me te fundit te modes, ku cilesia takon diversitetin!

Dyqani: Rogers

Kati: 3