Carnival dyqani i vetëm për këpucë e aksesorë të ndryshëm që sjell trendet e fundit në botën e modës, me shumëllojshmëri ngjyrash te artikujve për femra dhe meshkuj për çdo sezonë.

Carnival është dyqan i këpucëve me trendet më të fundit të modës.

Ofron përzgjedhje të shumëllojshme të koleksioneve për kepucë për çdo sezonë për femra dhe për meshkuj. Në Carnival gjeni një laramani ngjyrash të kepucëve dhe shumë aksesorëve të tjera si, çanta, doreza, shalle, syze, rripa dhe kapele.

Carnival është i pranishëm në tri shtete, Kosovë, Shqipëri dhe Maqedonin e Veriut, në qytetet kryesore si Prishtinë, Tiranë, Prizren, Pejë, me gjithsej 8 dyqane fizike dhe ato Online për të tri shtetet

Dyqani: Carnival

Kati: 1