Te Reja

Me gamën tonë të larmishme të dyqaneve, shërbimeve dhe argëtimit, kategoria Të Reja në Toptani Center do t'ju mbajë të informuar për produktet, shërbimet, eventet dhe hapjet më të fundit të dyqaneve.

Hapje te reja

PASTA TIRANA

PLUSITO PET SHOP

Evente

DITËT E LIBRIT

SHTËPI SI NËPËR ËNDRRA

SHFAQJE MAGJIKE

Zbuloni Qendrën

Planifiko vizitën në Toptani Center me Hartën Interaktive të qendrës

Info për Vizitorët

Për ta bërë përvojën tuaj të jashtëzakonshme, shfrytëzoni sa më shumë gamën tonë të shërbimeve, duke përfshirë:

-Internet Falas
-Bar-Restorant-Argëtim
-Parkim Publik 24/7
-Lavazh