Elegance HOME është krijuar në Gusht të vitit 2001 në Tiranë Shqipëri. Si fillim u hap dyqani i parë në një nga rrugët kryesore tregtare në kryeqytet. 

Kontakt

  • +355689030755
  • elegancehome.al
  • elegancehome.al
  • elegance HOME Tirana

Ne jemi krenar që krijuam për herë të parë në Tiranë një dyqan me parametra evropianë. Profili ynë është artikuj kuzhine, artikuj shtëpie, mobilje dhe artikuj dhuratë. Tashmë ne menaxhojmë dy dyqane. Dyqanet ndodhen në rrugën Myslym Shyri, në qendrën tregtare Toptani. Duke ndjekur zhvillim dhe dinamikat e tregut ne jemi nga kompanitë e para që lancuam faqen e shitjeve online.

Ndërkohë kompania disponon magazinën e përgjithshme me një sipërfaqje 800m2 në qytetin e Tiranës.Ne bashkëpunojmë me kompanitë më me zë në këtë fushë si: Inart, Bohemia, Berlinger , Cryspo Trio, Espiel, Bergner dhe kompani të tjera evropiane dhe jo vetëm

Aktualisht kompania jonë ka 20 punonjës dhe është një nga kompanitë qe ka zene vendin e saj  në tregun shqiptar.

Dyqani: Elegance Home

Kati: 4