Ne "Shtepine e Lodrave" do te gjeni lodrat me te bukura dhe me cilesore per femijet tuaj e gjithashtu me cmime te leverdisshme.

Duke filluar nga firmat VTech, Hasbro, Tomy, Mattel per foshnja dhe femije te vegjel, kukulla Barbie, WInx, Pet Shop,puzzlat Clementoni,makina te medha ose te vogla me ose pa telekomandim, lojrat e famshme ndertuese LEGO si per djem edhe per vajza,lojrat ne tavoline per mosha me te medha, bicikletat e shume te tjera...

Gjithashtu te ne gjeni cdo gje te nevojshme per te kompletuar dhe zbukuruar festen e ditelindjes se femijes tuaj.

Dyqani: Shtëpia e Lodrave

Kati: 5