PALMERS, një markë e dashur nga brezat që nga viti 1915.

  • +355684083919

PALMERS, një markë e dashur nga brezat që nga viti 1915.

Marka lider e të brendshmeve në Austri, me histori të traditës dhe inovacionit për femra dhe meshkuj,operon në 2 vitet e fundit në Shqipëri, në një nga dyqanet në qendrën Toptani. Të gjithë mund tëndjejnë klasin e një marke që në momentin e parë kur hyjnë në çdo dyqan PALMERS, i cili është unik, në modë dhe i kuruar në çdo detaj.

Por cila ishte origjina e kësaj marke cilësore?

Në vitin 1915, Ludwig Palmers themeloi PALMERS në Innsbruck, Austri, një biznes "i të gjelbrës" të të brendshmeve, i specializuar në çorapet më të mira dhe veshjet e brendshme ekskluzive.

Në vitin 1930, Walter Palmers zbaton konceptin modern të ekskluzivitetit, duke nxitur zgjerimin.

Në vitin 1940 PALMERS prezanton kuponat e dhuratave si një masë inovative marketingu për atë kohë.

Në vitin 1949 PALMERS prezanton monedhat e vitit, një dhuratë unike me të cilën brezat shoqërojnëshumë momente të veçanta. Monedhat PALMERS janë bërë për të krijuar kujtime.

Në vitin 1950, përveç produkteve inovative, historia e PALMERS është mbi të gjitha, një histori

reklamash. Për dekada, fotografët e yjeve dhanë imazhe sensacionale në reklamat e PALMERS.

Në vitin 2000 PALMERS parashikon të ardhmen dhe hap dyqanin e parë online.

Në vitin 2023, PALMERS është lideri i tregut në Austri, një franchisor me një partneritet të bazuar nëpasion dhe një fitues i shumëfishtë çmimesh për sistemin më të mirë të ekskluzivitetit.

Dyqani: Palmers

Kati: 0

Në 300+ dyqane në mbarë botën, klientët e PALMERS gëzojnë një shërbim shumë personal dhekompetent falë stafit të trajnuar në mënyrë të shkëlqyer.Ju ftojmë të vizitoni dyqanin tonë në Tiranë dhe të njiheni me portofolin gjithëpërfshirës tëprodukteve, një cilësi premium me një prekje austriake, produkte që kanë ardhur vazhdimisht nëzhvillim, për të krijuar përshtatje të përsosur dhe komoditet të lartë në veshje, duke përdorur pëlhuratmë të mira nga prodhues si Lenzing. Për më tepër, shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit, i bën klientët e

PALMERS të qëndrojnë besnikë ndaj nesh.