DeFacto, themeluar në vitin 2003, ka qenë një pionier në modë, me një mision për ta bërë veshjen cilësore dhe të arritshme për të gjithë.

DeFacto ka nën-marka si DeFacto COOOL, DeFacto FIT, DeFacto Modest, DeFacto LIFE, DF Plus dhe Fall in Love, duke iu përshtatur preferencave të ndryshme në mbarë botën. DeFacto është gjithashtu e përkushtuar ndaj përgjegjësisë sociale dhe mjedisore.

Dyqani: DeFacto

Kati: 0