Me një histori të gjatë prej 25 vitesh në botën e modës, dyqani 'CRIST' ka ofruar veshje të cilësisë së lartë për meshkuj. 

  • +355692036200

'CRIST' është destinacioni i preferuar për ata që kërkojnë veshje cilësore për meshkuj, duke ofruar një gamë të gjërë të brandeve të mirenjohura nga premium deri në nivelin luxury, emra të shquar si Pal Zileri, Sartoria La Torre, Woolrich , Barmas, Fradi dhe shumë të tjerë, të cilët garantojnë cilësi dhe stil në çdo veshje.

Përveç kësaj, 'CRIST' ofron shërbimin e personalizuar për të plotësuar nevojat e çdo klienti duke mundësuar krijimin e këmishave dhe kostumeve sipas masave të individit, duke siguruar që secili klient të gjejë atë që i përshtatet më së miri.

Eksperienca e gjatë në fushën e modës është shoqëruar gjithashtu me përkushtimin e stafit për cilësinë dhe shërbimin ndaj klientit.

Dyqani: Crist Linea Uomo

Kati: 0