Gusht 2006 hapet supermarketi i parë Conad në Shqipëri i cili u  pasua nga dyqane të tjera, duke u bërë rrjeti më i rëndësishem dhe i besueshëm për konsumatorët  shqiptarë.

Kontakt

  • anila.difi@conadalbania.al
  • +355 689044890

Në Janar në vitit 2009 filloi aktivitetin magazina e Conad Albanise, kompania e distribucionit që furnizon të gjithë rrjetin e dyqaneve Conad me artikuj lokalë dhe artikuj të furnizuar nga kompania mëmë Conad Adriatico, që karakterizohen nga cilësia e markave më të mira në tregun italian.

Më shumë se 1000 produkte në supermarketet tona mbajnë markën Conad.

Përgjatë viteve ato kanë fituar besimin e konsumatoreve dhe gëzojnë raportin më të mirë cilësi/cmim.

Produktet që mbajnë markën Conad i nënshtohen kontrolleve të hollësishme dhe analizave laboratorike në mënyrë sistematike që i kalojnë standartet e vendosura. Vetëdija që çdo ditë në pikat tona të shitjes, një në tre produkte është i markës CONAD, na ngarkon me nje përgjegjësi të shtuar, që e ndajmë me të gjithë furnitorët tanë, të cilët janë përzgjedhur për eksperiencën, profesionalizmin, pasionin dhe transparencën e tyre. Fakti që po i ofrojmë klientëve tanë produkte me markën CONAD është para së gjithash një impenjim që rinovohet sa herë ofrojmë një produkt të ri. 

Raporti cilësi – çmim është avantazhi ynë konkurues që i ofrojmë klientëve tanë. 

Dyqani: Conad

Kati: -1