Roche Bianca është një brand I krijuar në 1995, me synimin për të sjellë pranë konsumatorit shqiptar trendet më të fundit, me cilesinë më të lartë dhe cmimet më ekonomike. 

Kontakt

  • info@rochebianca.com

Koleksionet tona krijohen cdo sezon, për të sjellë trendet e fundit të përshtatur me stilin e përditshëm. 

Produktet që ofrojmë janë të ndara në 3 kategori: argjend 925, të lara në flori dhe flori I pastër 14K. Gurët e cmuar te përdorur nga ne janë natyralë dhe të përftuar në mënyrë etike. 

Me cilësinë në fokus, bizhuteritë tona mund të mbahen gjatë gjithë kohës, me fare pak kujdes e pastrim dhe mund të jeni të sigurtë që ato nuk do të nxihen, nuk do të ndërrojnë ngjyrë, përkundrazi do shkëlqejnë si ditën e parë dhe do ju zgjasin për një kohë të gjatë.  

Dyqani: Roche Bianca

Kati: 0