Zepter International është një ndërmarrje zvicerane e mallrave të konsumit, e cila prodhon, shet dhe shpërndan mallra të konsumit përmes shitjeve direkte dhe përmes dyqaneve. Produktet e Zepter prodhohen në tetë fabrika të Zepter me seli në Gjermani, Itali, Zvicër. Ajo u themelua në Linz, Austri në vitin 1986 nga themeluesi i saj Philip Zepter.

Linjat kryesore të produkteve të Zepter janë:

Terapia me hiperdrite

Pastrimi i ujit dhe ajrit

Enë gatimi

Sistemi i zgjuar i gjumit

Dyqani: Zepter

Kati: 4