Bufalo Shoes” operon prej 23 vitesh në tregun shqiptar, si një nga markat meprestigjoze në tregetimin e kepucëve dhe jo vetem. Brandi Bufalo është i regjstruar si markë e çertifikuar kombëtare dhe ndërkombetare prane qendrës së regjistrimi QKR!

Kontakt

  • +355 67 305 4000

Brandi bufalo shoes është prezantuar për herë të parë në tregun shqiptarë në vitin 1998 në rrugën e Shallvareve. Pas impaktit të sukseshëm që pati brënda një kohë të shkurtër, hapen dhe dy pika të tjera në rrugën Myslym Shyri dhe një tjetër sërisht në fillim të Shallvareve.

Në vitin 2010 Bufalo hapi degë në Qendrën Tregetare City Park. Po nete njejtin vit Bufalo hapi dege ne Qendren Tregetare Etc dhe ne Qendren Tregetare Kristal Center.

● Brenda vitit 2011 Bufalo hap dy degë të reja : një në qytetin e Fierit, në Qendrën Tregetare Univers dhe tjetrën në Tirane në Qendra Tregetare Teg.

● Në vitin 2012 Bufalo hap një degë të re qytetin e Durrësit, në Qendrën Tregetare Flagship Center.

● Në vitin 2013 Bufalo hap një degë te re në qytetin e Tiranë, në Qendren

Tregetare City Park dhe në te njëjtën Qendër Tregëtare një nëndegë Gald.

● Në vitin 2014 Bufalo hap një nëndege te saj Gald në Qendren Tregetare Univers.

● Në vitin 2015 Bufalo hap një degë të re qytetin e Tiranës, në Qendrën Tregetare Ring Center.

● Në vitin 2017 Bufalo hap dy dege te reja: një në qytetin e Tiranës, në Qendrën Tregetare Toptani dhe degen tjeter ne qytetin e Vlores.

● Në vitin 2018 Bufalo hap sërisht dy degë të reja: një në qytetin e Shkodrës dhe degën tjetër në qytetin Fierit, ne Qendren Tregëtare Viva.

● Në vitin 2020 Bufalo hap një degë në Qendrën Tregetare Caza Italia.

● Në vitin 2021 Bufalo hap sërisht një degë të re në qytetin e Durresit.

● Në vitin 2022 Bufalo hap një degë të re në qytetin e Fierit.

Dyqani: Bufalo

Kati: 2

Në rrjetin e dyqanve Bufalo do te gjeni një game të gjerë produktesh si:

këpucë, canta, valixhe, rripa, portofola, çorape dhe produktet BFL (për ti mbajtur

këpucët tuaja gjithënjë të reja dhe të fresketa). Në këto 23 vite jemi kujdesur që t’i

përgjigjemi kërkesave të klientëve tanë në cilësi, komfortësi dhe duke bërë të

prekshme për të gjitha grupmoshat koleksionet më të fundit. Në Bufalo Shoes do të

gjeni vetem produkte lëkure sepse cilësia është ajo çka na diferencon!