Mireseerdhet ne boten tone.Nje bote pasioni, endrrash dhe kreativiteti.

  • +355692607608

DOCA eshte nje kompanigreke, e themeluar ne 1989 dhe kaqenepjese e botes se modes qe atehere duke ofruarkoleksione cantash, veshjesh, kepucesh e aksesoresh. Ketokoleksione jane promovuar si veshje totalisht DOCA. Gjate eksperiences nder vite ne industrine e modes, departamentet tona jane te strukturuara me menaxhere ekzekutive dhe personel. Si personel kemi mundur te krijojme nje brand tenjohur me shumendjekesne Greqi dhe te tjera. Produktet DOCA dallojne per dizajnin unik dhecilesine 2materialeve.

Qellimi yne eshte te ofrojme  produktete aksesueshme per kedo.

Inspirimi jone jeni Ju.

Femrat moderne, pasionante qe e shprehin veten nepermjet stilit te tyre personal. Ekipi i dizajnit krijon trendet me tefundit dhe prezanton 2 koleksione cdovit, duke mbuluar cdo aspekt: canta, kepuce, veshje dhe aksesore.

Cdo dyqan DOCA eshte nje bote e tere e stilit, ideve dhe larmishmerise se cantave, veshjeve, kepuceve dhe aksesoreve.Vizito nje nga dyqanet dhe zbulo koleksionin me te fundit. Gjithashtu mund te maresh edhe shume ide tereja se si te stilosh nje outfit. Stafi jone eshte gjithmone i gatshem t’iu sherbeje dhe t’iuofroje ide kombinimesh te bukura. 

Dyqani: Doca

Kati: 0