Bee Kids, e krijuar nga pasioni, i ka fillesat në vitin 2017 në Tiranë. 

Ideja dhe vizioni i themelueses së Bee Kids, ishte i qartë: nëpërmjet produkteve të përzgjedhura të shtonte vlerë në jetën tuaj të përditshme, të kuptonte çfarë ju bën të lumtur, çfarë e përmirëson jetën e familjes suaj, çfarë ju jep kënaqësi, çfarë ju argëton dhe ju surprizon, për ta transformuar atë dije në shërbime dhe produkte cilësore. E për ta mishëruar këtë pasion dhe përkushtim, filluan të përzgjedhin markat më të njohura evropiane dhe botërore, që të sillnin në gjirin e familjes suaj produkte cilësore. Dhe zotimi ka mbetur i njejtë: me 130 brande ndërkombëtare, ne sot në Bee nuk bëjmë kompromise me cilësinë. Andaj,Bee Kids në çdo moment të ditës që ju kaloni me fëmijën tuaj, ju vjen në ndihmë me produkte inovative dhe të konceptuara nga prindër, për prindër. Sot, në Bee Kids gjen produkte me cilësi dhe të markave të njohura si Stokke, Cybex, Babyzen, Sophie La Giraffe, Bibs, Djeco, Liewood, Petit Bateau, Little Dutch, Eurekakids dhe shumë e shumë brande të tjera.  Një botë magjike dedikuar fëmijëve, prindërve dhe familjes.

Dyqani: Bee Kids

Kati: 3